Інтернет-магазин добрива, регулятори росту, гідрогелі
09:00 - 17:30
Вихідний: Сб - Нд

Швидка доставка

1-2 дня

98% позитивних

відгуків покупців

Безпечна оплата

будь-яким способом

Тільки перевірені

товари

Нові надходження
Останні статті

Професійні добрива та регулятори росту від xelat.com.ua

Якісні добрива дають гарантований результат. Саме такі добрива ми вам пропонуємо. Деякі види добрив ми випробовували в наукових установах і сільськогосподарських підприємствах.

В інернет магазині ви можете купити добрива для кореневого живлення, добрива для листкового підживлення, добрива для краплинного поливу (фертигації), регулятори росту рослин та гідрогелі.

Відправка товару здійснюється за погодженням перевізником по всій Україні. При великих обсягах замовлення, щоб мінімізувати транспортні витрати, вирішуємо питання доставки попутним транспортом.

АСОРТИМЕНТ ДОБРИВ В МАГАЗИНІ XELAT.COM.UA

Ми є дилерами вітчизняних виробників добрив та регуляторів росту і дилерами підприємств які завозять імпортні добрива та регулятори росту.

ПЕРЕВАГИ ДЛЯ НАШИХ КЛІЄНТІВ

У магазині xelat.com.ua ви можете купити якісні добрива для кореневого живлення, листового харчування, крапельного зрошення (фертигації), регулятори росту та гідрогелі. При цьому ви заощадите час на вибір добрив і регуляторів росту і можете бути впевненими в якості товару. При необхідності, наші фахівці нададуть консультацію та допоможуть вам у виборі товару. Надаємо зручні форми розрахунків:

1. Накладений платіж.

2. Готівковий розрахунок.

3. Безготівковий розрахунок - переказ на карту, переказ на розрахунковий рахунок. При необхідності даємо ПДВ.